Főoldal Bemutatkozás

Bemutatkozás

csk

Dr. Kulcsár Éva

Pszichológusi diplomámat a Debreceni Egyetem  pszichológia szakán szereztem, majd a Klinikai szakpszichológusi és a Pszichoterapeuta szakvizsgámat az Orvostovábbképző Egyetemen.

Speciális képzettségeim: autogén tréning, gyermek-pszichoterapeuta, család-pszichoterapeuta, pszichodráma pszichoterapeuta.

Phd fokozatomat a Debreceni Egyetemen szereztem.

A Magyar Pszichológiai Társaság tagja vagyok.

Több évtizedes tapasztalattal rendelkezem a felnőttekkel, serdülőkkel és gyermekekkel végzett pszichoterápiás munkában, mind egyéni, mind csoportos formában.

A gyakorlati munka mellett közel két évtizede a felsőoktatásban dolgozom oktatóként, mint az ELTE Pedagógia-Pszichológia Karának címzetes egyetemi docense, ahol évekig a Tanácsadás Pszichológiája Intézeti Központ tanszékvezetője voltam.

 

Pszichoterápiás rendelésemet bármilyen pszichés problémával megkeresheti.

 
Példaként:

  • Az egyéni terápiára és konzultációra olyan felnőtteket várok, akik   elsősorban az önmegvalósítás területén küzdenek nehézségekkel és a családi szerepeik mellett a saját egyensúlyukat és harmóniájukat keresik.
  • Akik a múlt-jelen-jövő összhangját keresik személyes életükben.
  • Olyan középkorú nőket várok, akik szeretnének a gyermekeik felnövekedésére felkészülni, illetve a gyerekek „kirepülése” után a saját céljaikat megtalálni, esetleg a párkapcsolati nehézségeiket, konfliktusaikat jobban kezelni és saját női szerepükkel és önmagukkal való összhangjukat fejleszteni.
  • Olyan fiatalabb embereket, akik keresik a saját útjukat és ennek buktatóiban igénylik egy szakember támogatását.
  • Olyan asszonyokat, akik a gyermekvállalás időszakában vannak, esetleg nehezen jön el a várva várt terhesség, annak ellenére hogy testileg „minden rendben van”.
  • Amikor eltűnik az öröm az életből és valahogy kötelességgé válik minden…
  • A párkapcsolati tanácsadáson olyan párokat várok, akik szeretnének nagyobb összhangban élni, és akik gondjaikat együttes pszichológiai munka során szeretnék megoldani.

csk


DR. KULCSÁR ÉVA

Ossza meg másokkal